Verzenden en retourneren

Levertijden

We streven erna om je bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Door het feit dat we handgemaakte kleding verkopen, zal dit niet zo snel gaan als op websites die kleding inkopen of grote voorraden hebben. Direct na jouw betaling verwerken we je bestelling en gaan we aan de slag. Bij handgemaakte producten moet je rekenen op een levertijd van 1 á 2 weken.
Wanneer je producten uit voorraad besteld (vestjes, sommige shirts) en hier geen handgemaakte producten bij zitten, zal de bestelling sneller bij je binnen zijn. Dan zal de bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen na betaling op je deurmat vallen.

Je zal bij de verzendbevestiging een track & trace-code ontvangen. Als je in België woont zul je geen track & trace-code ontvangen.

Verzendkosten

Bestellingen vanaf € 75,00 worden gratis verzonden binnen Nederland.
Onder de €75,00 betaal je €3,95 verzendkosten bij een brievenbuspakket. De verzendkosten voor producten die op zichzelf staand al niet in een brievenbusdoos passen, zijn €6,75. Voor een bestelling met alleen haarspeldjes betaald u maar €2,50 verzendkosten.

Woon je in Scherpenzeel? Zodra jij je postcode invult komt de optie voor ‘Gratis bezorgen in Scherpenzeel’ tevoorschijn. Ik kom je pakketje dan gewoon langsbrengen!

Naar België verzenden we gratis vanaf €90,00. Onder de €90,00 betaal je €9,00 verzendkosten (zonder track & trace).

Annuleren van je bestelling

Wil je na de betaling toch afzien van de aankoop? Dat kan bij producten op voorraad, totdat het product is verzonden. Bij handgemaakte producten is dit niet mogelijk, aangezien we daarvoor al stof aansnijden en voor u op maat maken.

Je kunt je bestelling annuleren door te reageren op de orderbevestiging of door een e-mail te sturen naar info@snoetjesenvoetjes.nl o.v.v. je ordernummer.

Wij zullen het betaalde bedrag zo snel mogelijk terugstorten op je rekening.

Retourneren

Toch niet tevreden over het ontvangen product? Via de wet ‘Kopen op Afstand’ ben je gerechtigd om tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling deze zonder opgave van reden als retour aan te melden via info@snoetjesenvoetjes.nl. Hierna heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product aan ons retour te zenden.
Let op: handgemaakte producten en producten met naam kunnen niet geretourneerd worden. Ook spenen en rammelaars kunnen vanwege hygiënisch opzicht niet geretourneerd worden.

Retourkosten

De kosten bij retourneren van de bestelling komen voor je eigen rekening. Je zult zelf naar een postkantoor moeten gaan en je pakketje naar ons terug moeten zenden. Let op: er moet een retourlabel bij het retourpakket zitten. Dit retourlabel ontvang je na aanmelding via de mail. Daarnaast zien we je bestelling graag in originele verpakking en onbeschadigd terug.

Je retour mag gestuurd worden naar:
Snoetjes & Voetjes
Bruinhorsterlaan 70a
3925 EZ Scherpenzeel

Mocht je bestelling toch beschadigd terugkomen, hebben wij het recht om je deels of geheel niet uit te betalen.
Na ontvangst en goedkeuring van de retour zullen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op je rekening.